Tävlande: Stefan

 

gange_kid

Startdata:
Bukabredd 90cm
Längd 178cm
Vikt 85,4 kg

Mål:
Runt 75, så bort med ~10kg. Tycker det borde gå att ordna på 4 månader, 130 dagar med en viktminskning på ~77g om dagen i snitt.

Metod:
Jag kommer försöka ersätta så mycket pasta, ris och annat med mycket mer grönsaker, kolhydrater får jag nog i mig tillräckligt som det är. Ska kanske spana in de är GI och Atkins metoderna och se vad de innebär, jag har aldrig ens intresserat mig för att ta reda på grundidéerna i dessa.

Motion kommer att bli i form av vardagsmotion, gå/cykla istället för att åka buss till stan, gå till Willys och handla istället för att gå till torget, osv. Mer konditionsinriktad motion blir gympa och annat som Gerdahallen har att erbjuda, ska nog prova på alla typerna av deras olika pass för att se vad som kan passa mig och vilka som är roliga. Ska även be en tränare lägga upp ett styrketräningspass åt mig som kan bygga lite muskler på mig där de bör synas. Funderar på att lägga fokus på mage, bröst, rygg och överarmar så jag kan få lite av den klassiska V-formen, den lär gå hem på festivalerna i sommar 🙂

Annonser

One Comment på “Tävlande: Stefan”

  1. Anders Says:

    Scheisse, du har skrivit 🙂


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: